Prodej stavebního pozemku s hrubou stavbou v Krásnici u HK



Popis:


V zastoupení majitelů nabízíme prodej pěkného pozemku v blízkosti Hradce Králové. Pozemek je oplocen a má výměru 1101 metrů2,  jeho součástí je nedokončená stavba patrového rodinného domu s garáží.  Na pozemku je vrtaná studna.

Nedokončená stavba je ve stadiu hrubé stavby včetně osazení oken a dveří. Jde o stavbu dle projektu firmy G Servis – typ rodinného domu Tania.
Přízemní stavba na základové betonové desce s obvodovými konstrukcemi z cihel POROTHERM plněných minerální vatou, stropy rovné nespalné, krov sedlový s krytinou TONDACH.
Po dokončení je v přízemí naplánovaná technická místnost, 2x pokoj, kuchyně s jídelnou, koupelna s WC a schodiště do podkroví, které bude využité a po dokončení  jsou zde plánovány 4 místnosti a koupelna s WC. Na dům navazuje přízemní venkovní stání pro automobil.
Stavba je rozestavěna, a až na malé odchylky je  v souladu se schválenou projektovou dokumentací. ( https: //www. gservis. cz/projekty-rodinnych-domu/tania/?kategorie=4&strana=1 )
Stavba o půdorysu 14,1*13+4,3*8,7m.
Pozemek napojen na elektro síť, vodou bude objekt zásoben z vlastní studny a kanalizace bude svedena do žumpy. K dispozici projek a stavební povolení na kanalizační přípojku obecní tlakové kanalizace.
Pozemek je situovaný v okrajové části obce Praskačka -  obec ležící zhruba sedm kilometrů jihozápadně od města Hradec Králové. V obci je rozšířená občanská vybavenost – škola, školka, pošta, restaurace, sbor dobrovolných hasičů, myslivecký spolek. Krásnice jsou stavebně nesrostlá část s Praskačkou, jižně od centra obce. V Krásnicích je zastávka autobusu směr Lázně Bohdaneč nebo Hradec Králové. Autem výborná dostupnost do Hradce Králové a na dálnici D11.

Podrobnosti sdělíme při prohlídce. Pro bližší informace kontaktujte makléře : Pavel Staněk telefon 777192016. kléře : Pavel Staněk telefon 777192016.

Typ nabídky:

prodej

Okres:

Hradec Králové

Adresa:

Krásnice

Cena:

9 000 000,- Kč

Příznaky:

Exkluzivní nabídka

Značka:

BH2827

Rozšířené informace

Druh pozemku:

pro bydlení

Celková plocha:

1101

Inženýrské sítě:

elektřina

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) RK Bytyhradec (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

Wonkova 554

Hradec Králové

Kontaktní osoba:

Staněk Pavel

Telefon:

777 192 016

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky