Rekreační areál Sněžné



Popis:

Exkluzivně nabízíme k prodeji rekreační areál v klidné části obce Sněžné, které leží na úbočí Orlických hor. Jedná se o soubor dvou hlavních budov, 5 chatek, 5 bungalovů a týpí pro 45 osob. K areálu náleží pozemky o celkové výměře 24 447 m2. Areál je vhodný pro ubytování a rekreaci rodin s dětmi, pro pobyty zájmových skupin, škol, turisty a sportovce, seniory a osoby pohybově postižené. Parkování je přímo v areálu, k dispozici jsou dětská hřiště, sportovní hřiště pro míčové hry, tělocvična, zoo koutek a rybníček. V letní sezoně je k dispozici 169 lůžek, v zimní sezoně 120 lůžek. Podrobnosti a prohlídku je možné sjednat na tel. 602832260.

Typ nabídky:

prodej

Okres:

Rychnov nad Kněžnou

Adresa:

Sněžné

Cena:

neurčena

Poznámky k ceně:

info v kanceláři

Celková plocha:

24447 m2

Značka:

1020

Rozšířené informace

PENB:

G

PENB:

G mimořádně nehospodárná

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) BERNECKER reality s. r. o. (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

S. K. Neumanna 1257

500 02 Hradec Králové

Kontaktní osoba:

Koppová Jana

Mobil:

602832260

Telefon:

495534888

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky