Rodinný dům 9 km od Hradce Králové, prodej



Popis:

Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům 5+1, v obci Radíkovice. Dům prošel rekonstrukcí, která spočívala ve výměně rozvodů, oken, střechy, kuchyňské linky a koupelny. Na domě je provedena zateplená fasáda - 10 cm. Pozemek má celkovou výměru 925 m2. Dispozice - v přízemí kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna a technická místnost, v patře je terasa, 3 pokoje a toaleta. Podlahy jsou dlažba a parkety. Dům je napojen elektřinu, plyn a vodovod, k dispozici je i vlastní studna, odpad je sveden do septiku. Je možné napojení na obecní kanalizaci. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem a akumulačními kamny. Na dům navazuje garáž. Na pozemku jsou další stavby zahradní domek a dílna. Dům se nachází na okraji obce, 9 km od Hradce Králové.

Typ nabídky:

prodej

Okres:

Hradec Králové

Adresa:

Radíkovice

Cena:

neurčena

Poznámky k ceně:

info v kanceláři

Celková plocha:

925 m2

Příznaky:

Exkluzivní nabídka

Značka:

1019

Rozšířené informace

Ihned obyvatelný:

ano

PENB:

G

PENB:

G mimořádně nehospodárná

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) BERNECKER reality s. r. o. (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

S. K. Neumanna 1257

500 02 Hradec Králové

Kontaktní osoba:

Koppová Jana

Mobil:

602832260

Telefon:

495534888

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky