Řadová garáž na Slezském Předměstí



Popis:

Nabízíme Vám k pronájmu vnitřní řadovou garáž v Hradci Králové, část Slezské Předměstí (u Hradecké pekárny). Zastavěná plocha 18 m2. Vnitřní rozměr 6,15 x 2,70 m. Průjezdná výška 1,85 m, šířka 2,3 m. Vrata dvoukřídlá, s orientací na jih, nová elektroinstalace (zásuvka + světlo). Vlastnictví - osobní. Garáž je suchá a v dobrém stavu. Nájemné 2. 200 Kč měsíčně, vratná kauce 2. 200 Kč. Poplatek RK 2. 200 Kč. Dobrá dostupnost ze Slezského Předměstí i Malšovic. Prohlídka možná po předchozí dohodě s makléřem.

Typ nabídky:

pronájem

Okres:

Hradec Králové

Adresa:

Hradec Králové

Cena:

2 200,- Kč/měsíc

Značka:

3444

Rozšířené informace

Druh stavby:

cihlová

Stav stavby:

velmi dobrý

Umístění objektu:

klidná část obce

Zastavená plocha:

18

Užitná plocha:

16

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) PALACE REALITY (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

Čelakovského 503/14

500 02 Hradec Králové

Kontaktní osoba:

Králová Andrea

Telefon:

+420604705995

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky