Pronájem zařízeného 2+kk v centru města



Popis:


K pronájmu nabízíme pěkný prostorný byt ve druhém patře zděného domu bez výtahu v Mánesově ulici. Byt má dva velké průchozí pokoje, kuchyň, koupelnu s vanou a samostatné WC. Topení je dálkové, teplá voda el. bojlerem, vaření na plynu. Zadní pokoj je zařízen jako ložnice, část místnosti je přepažena a je tak vytvořen pracovní kout s dalším lůžkem. V první obývací místnosti je moderní nábytek, který však není součástí bytu, minulý nájemník jej nabízí k odkoupení - ale není to podmínkou pronájmu. Ve službách jsou už započítány veškeré náklady na byt, vyjma internetu. Ten si nájemník hradí sám. Zastávka několika linek MHD cca 100 m, obchody a služby v bezprostřední blízkosti. Vratná kauce jedna celá měsíční platba, odměna realitní kanceláři 9 tisíc. Bydlení je vhodné pro max. dvě pracující osoby bez domácích mazlíčků. O nezávaznou prohlídku si prosím, zavolejte, písemně ji sjednávat nelze! Rádi vám byt ukážeme, klíče máme.  

Tuto zakázku vyřizuje makléřka Jitka Kociánová, tel. : 725 318 350

Typ nabídky:

pronájem

Okres:

Hradec Králové

Adresa:

Hradec Králové

Cena:

10 100,- Kč/měsíc

Poznámky k ceně:

+ 4400,- Kč zálohy na služby

Příznaky:

Exkluzivní nabídka

Značka:

BH2835

Rozšířené informace

Druh stavby:

cihlová

Stav stavby:

dobrý

Vlastnicví:

osobní

Druh bytu:

2+kk

Počet podlaží:

3

Číslo podlaží:

3

Podlahová plocha:

63

Inženýrské sítě:

plyn

topení dálkové

PENB:

G mimořádně nehospodárná

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) RK Bytyhradec (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

Wonkova 554

Hradec Králové

Kontaktní osoba:

Kociánová Jitka

Telefon:

725 318 350

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky