Pronájem ateliéru 3+kk, 84 m2, Smiřice - ul. Cukrovarská.



Popis:

K pronájmu nabízíme zcela nový byt 3+kk o rozloze 84 m2 vedený jako ateliér, který se nachází ve 2. NP nově vystavěného cihlového domu na okraji obce Smiřice.

Dispozice: obývací pokoj s kuchyňským koutem, 2x pokoj, koupelna, WC a předsíň. Jedná se o byt vybavený kuchyňskou linkou s indukční varnou deskou, el. troubou, odsavačem par. V kuchyňské lince je příprava na myčku nádobí a lednici. Koupelna je se sprchovým koutem, umyvadlem a přípojkou na pračku, popř. sušičku prádla, toaleta je zvlášť. Okna plastová (izolační trojsklo), vytápění centrální podlahové.

V domě je kolárna, možnost parkování před domem bez poplatků, internet zaveden (není v ceně nájmu). Pouze bez zvířat, byt je nekuřácký. Trvalý pobyt není možný.

Ateliér je určený pro firmu nebo podnikající osoby s využitím k bydlení nebo jako kancelář či sídlo firmy.

Kromě uvedeného bytu 3+kk nabízíme k pronájmu také byty 2+kk. V současné době jsou ateliéry před dokončením, fotografie v inzerci jsou z jiného bytu ve stejném domě.


Byt se nachází v blízkosti vlakového nádraží (300 m chůze) a nájezdu na dálnici D11. Velmi klidné a nerušené bydlení. Kompletní občanská vybavenost. Nájemné 15000 Kč + energie (teplo, voda, elektřina), kauce 2x nájem, provize RK 1x nájem. Volné od 1. 11. 2024.

Typ nabídky:

pronájem

Okres:

Hradec Králové

Adresa:

Smiřice

Cena:

15 000,- Kč/měsíc

Poznámky k ceně:

+ DPH + energie, kauce 2x nájem, provize RK 15000 Kč + DPH

Značka:

1234

Rozšířené informace

Druh stavby:

cihlová

Stav stavby:

novostavba

Vlastnicví:

osobní

Umístění objektu:

okraj obce

Druh bytu:

3+kk

Počet podlaží:

2

Číslo podlaží:

2

Užitná plocha:

84

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) Miroslav Vodehnal Realitní kancelář (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

Národních mučedníků 1930/30

500 08 Hradec Králové

Kontaktní osoba:

Vodehnal Miroslav

Telefon:

+420608136975

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky