Byt 1+1 k rekonstrukci, vyhledávaná lokalita



Popis:

Nabízíme Vám k prodeji byt o dispozici 1+1 v osobním vlastnictví ve 4. podlaží panelového domu v Hradci Králové - Třebeš, ul. Milady Horákové. Byt s celkovou podlahovou plochou 37 m? je v původním stavu a určen k rekonstrukci dle představ nového majitele. Dispozice bytu: předsíň, obytná místnost, kuchyň, koupelna s WC, komora. K bytu náleží sklepní kóje a k užívání uzamykatelná lodžie v mezipatře. Orientace bytu na JZ. Vytápění a ohřev vody zajišťuje ústřední dálkové topení.

Dům s výborně fungující správou je částečně revitalizován, vybaven kamerovým systémem a v plánu je zateplení pláště budovy.

Byt je vhodný jak pro jednotlivce, tak i jako investiční nemovitost.

Výhodou je umístění v klidné lokalitě s výbornou občanskou vybaveností a dopravní dostupností, v blízkém okolí najdete obchod, zdravotnické zařízení, mateřskou i základní školu, poštu, síť obchodů a služeb.

Cena 3. 200. 000 Kč včetně právních služeb a provize RK. Pro více informací kontaktujte makléře zakázky. Penb: třída E - nehospodárná. Doporučujeme prohlídku!

Typ nabídky:

prodej

Okres:

Hradec Králové

Adresa:

Hradec Králové

Cena:

3 200 000,- Kč

Poznámky k ceně:

Cena včetně právních služeb a provize RK

Značka:

3445

Rozšířené informace

Druh stavby:

panelová

Stav stavby:

před rekonstrukcí

Vlastnicví:

osobní

Umístění objektu:

sídliště

Druh bytu:

1+1

Počet podlaží:

8

Číslo podlaží:

4

Užitná plocha:

37

Inženýrské sítě:

vodovod

kanalizace

plyn

elektřina

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) PALACE REALITY (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

Čelakovského 503/14

500 02 Hradec Králové

Kontaktní osoba:

Králová Andrea

Telefon:

+420604705995

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky