Pozemek ke stavbě v obci Nechanice

(PRODÁNO)

Popis:

Prodej pozemkové parcely o velikosti 1534 m2 v Hradecké ulici ve městě Nechanice. Sjezd na dálnici u Dobřenic (exit 76) - 11 km. Pozemek je aktuálně Územním plánem města Nechanice značený jako ZS. To znamená - pozemek užitkových zahrad a sadů. Dle ÚP města Nechanice je zde možná výstavba objektu do 30 m2 zastavěné plochy a výšky do 5 m. Stavba tak umožní minimálně přízemí a 1. patro. Celková užitná plocha domku může být tak až 60 m2. Pozemek by mohl být vhodný i k přistavení mobilheimu. Dále jsou možny doplňující stavby jako je třeba - zahradní domek, pergoly, bazény, garáže, dílny, sklady ovoce, skleníky apod. Výtažek z Územního plánu najdete mezi fotkami u prezentace. Dále sdělujeme, že se jedná o rozvojovou část města Nechanice a bude zřejmě v budoucnu i tato lokalita pro stavbu obytných domů. Jak je již vidět na aktuální zástavbě v této lokalitě se již pár rodinných domů nachází. Vše si může nový zájemce ověřit na Městském úřadě v Nechanicích. Příjezd na pozemek je po zpevněné obecní komunikaci. Inženýrské sítě - obecní vodovod vede napříč této příjezdové komunikaci a kabel elektrické sítě ČEZ vede podél této příjezdové komunikace. Pachtovní smlouva je již vypovězena a ukončena. Po koupi je pozemek okamžitě k dispozici novému majiteli. V okolí pozemku je krásná a klidná příroda s možností pěších i cyklo výletů, jak do přírody tak i za památkami jako je třeba Zámek Hrádek u Nechanic. Sportovně založení zájemci ocení blízkost golfového areálu Hrádek a také koupaliště v blízkém Lodíně. Těšíme se na Váš zájem a věříme, že si pozemek najde brzy nového majitele. S pozdravem Milan Polívka

Typ nabídky:

prodej

Okres:

Hradec Králové

Adresa:

Nechanice

Cena:

1 298,- Kč/m2

Značka:

66PZ04421

Rozšířené informace

Inženýrské sítě:

vodovod

elektřina

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) Evropa realitní kancelář (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

Letců 1005/4

500 02 Hradec Králové

Mobil:

+420 602 151 887

Telefon:

+420 495 214 574

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky