Prodej domu k demolici v obci Nové Dvory u Kutné Hory



Popis:

Nabízíme Vám prodej domu určeného k demolici v obci Nové Dvory v ulici Havlíčkova, 5 km od Kutné Hory, 1 hodina 20min jízdy autem od Prahy.
Objekt je částečně kamenný a částečně zděný, částečně podsklepený, přízemní se sedlovou střechou. Rodinný dům s číslem popisným (164 m2) na který navazuje obytný přístavek (79 m2). Dům i pozemek je ve tvaru L. U domu je velká zahrada, která skýtá mnoho možností od pěstování zeleniny různých ovocných stromů až po výstavbu nového objektu. Přípojky: obecní kanalizace, obecní vodovod + studniční voda, elektřina, vytápění kotlem na tuhá paliva, plynová přípojka před domem. Vzdálenost do Prahy cca 1 hodna jízdy. Celková plocha pozemku: 909 m2.

Typ nabídky:

prodej

Okres:

Kutná Hora

Adresa:

Nové Dvory

Cena:

2 390 000,- Kč

Příznaky:

Exkluzivní nabídka

Značka:

66RD04509

Rozšířené informace

Druh stavby:

cihlová

Stav stavby:

před rekonstrukcí

Druh objektu:

samostatný

Typ objektu:

přízemní

Počet podlaží:

1

Plocha parcely:

909

Zastavená plocha:

543

Inženýrské sítě:

vodovod

kanalizace

elektřina

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) Evropa realitní kancelář (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

Letců 1005/4

500 02 Hradec Králové

Kontaktní osoba:

Benda Jiří

Mobil:

774 118 852

Telefon:

495 213 915

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky