Rezervace Byt 2+1 ve vyhledávané lokalitě, ul. Uhelná



Popis:

Rezervace! Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví v 6. podlaží revitalizovaného panelového domu ve vyhledávané lokalitě, ul. Uhelná. Disp. předsíň s odkládacím prostorem, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, šatna, koupelna, WC. Pokoje jsou neprůchozí a jsou orientovány na východ. K bytu náleží sklep. Celková výměra 53 m2. Byt je v původním stavu s umakartovým jádrem, umožňující rekonstrukci dle vlastních představ. Podlahová krytina – PVC. Vytápění a ohřev vody - ústřední dálkové. Jedná se o velmi výhodné umístění s kompletní občanskou vybaveností a dobrou dostupností do centra města. Výhodou je výborně fungující správa domu, 2 výtahy, bezbariérový přístup, kamerový systém, bezplatné parkování před domem a nízké měsíční náklady. Byt je bez jakýchkoli právních vad. Cena 3. 480. 000 Kč včetně právních služeb a provize RK. Možnost financování Vám rádi zajistíme. Penb: třída C - úsporná. Pro více informací kontaktujte makléře zakázky.

Typ nabídky:

prodej

Okres:

Hradec Králové

Adresa:

Hradec Králové

Cena:

3 480 000,- Kč

Značka:

3361

Rozšířené informace

Druh stavby:

panelová

Stav stavby:

před rekonstrukcí

Vlastnicví:

osobní

Umístění objektu:

centrum obce

Druh bytu:

2+1

Počet podlaží:

13

Číslo podlaží:

6

Užitná plocha:

53

Inženýrské sítě:

vodovod

kanalizace

plyn

elektřina

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) PALACE REALITY (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

Čelakovského 503/14

500 02 Hradec Králové

Kontaktní osoba:

Králová Andrea

Telefon:

+420604705995

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky