Pronájem zařízeného bytu 1+kk, 28 m2, Hradec Králové - ul. Labská kotlina.



Popis:

V atraktivní a vyhledávané lokalitě v blízkosti centra města nabízíme k pronájmu velmi pěkný a rekonstruovaný byt 1+kk o rozloze 28 m2, který se nachází v 1. NP čtyřpodlažního zděného domu v Labské kotlině I. v Hradci Králové. Jedná se o plně vybavený byt. Dispozice - vstupní chodba, pokoj s kuchyňským koutem, koupelna se sprchovým koutem a WC. K bytu náleží velký sklep. Byt je vybaven – kuchyňská linka, sporák s troubou, lednička, mikrovlnná trouba, postel, nábytek, pohovka (bude nová), televize, pračka. Byt má nová okna, internet zaveden. Kompletní občanská vybavenost, MHD, školy, blízko fakultní nemocnice atd. Bez možnosti trvalého pobytu. Nájemné 12000 Kč/měsíc včetně energií, vratná kauce 2x nájem, provize RK 1x nájem. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena nejnižší možná třída G. Volné od 1. 6. 2024.

Typ nabídky:

pronájem

Okres:

Hradec Králové

Adresa:

Hradec Králové

Cena:

12 000,- Kč/měsíc

Poznámky k ceně:

kauce 2x nájem, provize RK 12000 Kč

Značka:

1169

Rozšířené informace

Druh stavby:

cihlová

Stav stavby:

velmi dobrý

Vlastnicví:

osobní

Umístění objektu:

centrum obce

Druh bytu:

1+kk

Počet podlaží:

4

Číslo podlaží:

1

Užitná plocha:

28

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) Miroslav Vodehnal Realitní kancelář (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

Národních mučedníků 1930/30

500 08 Hradec Králové

Kontaktní osoba:

Vodehnal Miroslav

Telefon:

+420608136975

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky