pronájem pěkného 2+KK+velká lodžie v Hradci Králové, Kyjevská ulice



Popis:


V exkluzívním zastoupení majitele nabízíme dlouhodobý podnájem velmi pěkného bytu 2+KK+velká zasklená lodžie v Hradci Králové Věkoších. Byt prošel celkovou rekontrukcí a nabízí se jako částečně vybavený. V bytě nová kuchyňská linka, nový sporák,automatická pračka,vestavěná skříň, vlastní plynový kotel, nábytková stěn, stůl+židle, lednička. K užívání je i sklep. Byt je situován do 1. NP podlaží nízkopodlažního zatepleného domu bez výtahu, s parkovištěm u domu. Okolí domu je dostatek zeleně a klidová zona. Vhodné bydlení pro spolehlivého pracujícího jednotlivce či pracující pár, uvítáme podnájemce bez pejska a kočičky. Nájemné 11. 000,- plus voda 500,-/osoba/měsíc, a vlastní odběr elektřiny a plynu. Majitel požaduje složení vratné kauce-jistiny ve výši 15. 000,- , RK jednorázově zprostředkování 10. 000,- Byt je ihned k dispozici, klíče pro nezávaznou prohlídku máme. Pro informace nebo pro sjednání termínu prohlídky kontaktujte telefonicky makléře : Pavel Staněk telefon 777192016. Doporučuji!

Typ nabídky:

pronájem

Okres:

Hradec Králové

Adresa:

hradec králové

Cena:

11 000,- Kč/měsíc

Poznámky k ceně:

+ energie a poplatky v textu

Příznaky:

Exkluzivní nabídka

Značka:

BH2792

Rozšířené informace

Druh stavby:

panelová

Stav stavby:

po rekonstrukci

Vlastnicví:

družstevní

Druh bytu:

2+kk

Počet podlaží:

3

Číslo podlaží:

1

Počet podzemních podlaží:

1

Podlahová plocha:

44

Inženýrské sítě:

plyn

topení centrální - plyn

PENB:

C úsporná

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) RK Bytyhradec (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

Wonkova 554

Hradec Králové

Kontaktní osoba:

Staněk Pavel

Telefon:

777 192 016

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky