Pronájem bytu 1+kk, 39 m2/Lodžie, Hradec Králové - u. Hrubínova.



Popis:

V blízkosti Fakultní nemocnice nabízíme k pronájmu částečně zařízený slunný byt 1+kk o rozloze 39 m2 včetně velké lodžie (7 m2), který se nachází v 10. NP/12 NP panelového domu s výtahem na Pražském Předměstí v Hradci Králové v ul. Hrubínova. Dispozice: obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelna s WC, předsíň, komora, lodžie. Velmi pěkný, udržovaný, čistý a útulný byt s odděleným kuchyňským koutem vybavený pěknou kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (el. trouba, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, odsavač par). V obývacím pokoji je starší obývací stěna (možno odstranit). Z obývacího pokoje je vstup na velkou prosklenou lodžii (7 m2) s krásným výhledem do okolí. Pěkná koupelna se sprchovým koutem a WC, pračka. V předsíni vestavěná skříň a věšáková stěna. V přízemí domu je kolárna. Sklep není k dispozici, vytápění dálkové (Opatovice). Parkování volné před domem bez poplatku, MHD, plná občanská vybavenost, v okolí domu zeleň. Pouze bez zvířat, nekuřáci a bez možnosti trvalého pobytu, vhodné max. pro 2 osoby. Cena 11900,-/měsíc včetně energií a internetu, vratná kauce, provize RK 1x nájem. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, z tohoto důvodu je udávána nejnižší možná třída G. Volné od 1. 7. 2024.

Typ nabídky:

pronájem

Okres:

Hradec Králové

Adresa:

Hradec Králové

Cena:

11 900,- Kč/měsíc

Poznámky k ceně:

internet v ceně, vratná kauce 11900 Kč, provize RK 11900 Kč

Značka:

1167

Rozšířené informace

Druh stavby:

panelová

Stav stavby:

velmi dobrý

Vlastnicví:

osobní

Umístění objektu:

sídliště

Druh bytu:

1+kk

Počet podlaží:

12

Číslo podlaží:

7

Užitná plocha:

39

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) Miroslav Vodehnal Realitní kancelář (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

Národních mučedníků 1930/30

500 08 Hradec Králové

Kontaktní osoba:

Vodehnal Miroslav

Telefon:

+420608136975

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky