Prodej mezonetového bytu 3+KK v aktuálně rekonstruovaném objektu 15 km od Hradce Králové



Popis:


V exkluzivním zastoupení majitelů nabízíme prodej bytu v nyní rekonstruovaném domě v klidném místě části obce Třesovice-Popovic. Obec s výbornou dojezdovou vzdáleností do Hradce Králové, nebo k nájezdu na dálnici. K dnešnímu dni je byt o dispozici dvou místností s koupelnou a budou pokračovat stavební práce v podlaží nad bytem,které současný byt rozšíří o další místnosti(termín dokončení prosinec 2023).   Nově budovanou koupelnu lze dokončit podle přání budoucího vlastníka. Po dokončení bude celková výměra bytu 77 metrů2 a podle přání budoucího vlastníka lze i rozšířit o terasu (terasa není součástí nabízené ceny). Objekt vytápěn tepelným čerpadlem. Vhodné bydlení pro toho, kdo ocení klidnou lokalitu s vynikající dostupností dálniční sítě a města Hradce Králové. Do doby vystavení energetického štítku uvádíme en. třídu G. Bližší informace, nahlédnutí do projektu či termín nezáazné prohlídky si prosím sjednejte telefonicky s makléřem : Pavel Staněk. Telefon 777192016 

Typ nabídky:

prodej

Okres:

Hradec Králové

Adresa:

Třesovice

Cena:

3 755 000,- Kč

Příznaky:

Exkluzivní nabídka

Značka:

BH2730

Rozšířené informace

Druh stavby:

cihlová

Stav stavby:

po rekonstrukci

Vlastnicví:

osobní

Druh bytu:

3+kk

Počet podlaží:

2

Číslo podlaží:

2

Podlahová plocha:

77

Inženýrské sítě:

topení jiné

PENB:

G mimořádně nehospodárná

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) RK Bytyhradec (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

Wonkova 554

Hradec Králové

Kontaktní osoba:

Staněk Pavel

Telefon:

777 192 016

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky