Prodej družstevního bytu 3+1, 61 m2 s balkónem, Hradec Králové - ul. Markovická.



Popis:

K prodeji nabízíme velmi pěkný družstevní byt 3+1 o celkové podlahové ploše 61,3 m2, který se nachází ve 4. NP revitalizovaného panelového domu bez výtahu v klidném prostředí na Slezském Předměstí v Hradci Králové.

Dispozice: kuchyň, 3x pokoj, předsíň, koupelna, WC, balkón, sklep. Byt je umístěn v posledním podlaží budovy, jež prošla cca před 15 lety kompletní exteriérovou rekonstrukcí (plastová okna, opraveny balkóny a rekonstruována stoupací vedení).

Bytová jednotka byla před 11 lety z větší části rekonstruována s menšími změny dispozic koupelny a kuchyně. Bytové jádro je zděné (Ytong). Dále byly provedeny nové rozvody vody a odpadů, rozvody elektřiny v mědi, položeny nové podlahy (lamino a dlažba), provedeny nové obklady, osazeny nové dveře, instalováno nové vybavení kuchyně a koupelny, osazeny nové zásuvky, spínače a osvětlení.

Kuchyň má novou linku s všemi spotřebiči (plynová varná deska, vestavná el. trouba s grilem, digestoř, multifunkční mikrovlnná trouba a myčka nádobí). Koupelna je se sprchovým koutem, umyvadlem, přípojkou/odpadem pro pračku a oddělenou toaletou. Pokoje jsou vybaveny nábytkem, který je součástí prodeje. Z obývacího pokoje je přístup na zastřešený balkón. K bytu náleží prostorná sklepní kóje umístěná v suterénu domu a společná kolárna. Vytápění centrální dálkové (Opatovice)

Bytová jednotka se splacenou anuitou je součástí velmi dobře pracujícího a pečujícího bytového družstva.

Kompletní občanská vybavenost v místě, bezplatné a pohodlné parkování, MHD a vlakové nádraží.
Prodejní cena je včetně právního servisu. V případě zájmu o prohlídku nebo více informací k nemovitosti nás neváhejte kontaktovat.

Typ nabídky:

prodej

Okres:

Hradec Králové

Adresa:

Hradec Králové

Cena:

4 270 000,- Kč

Značka:

1083

Rozšířené informace

Druh stavby:

panelová

Stav stavby:

velmi dobrý

Vlastnicví:

družstevní

Umístění objektu:

sídliště

Druh bytu:

3+1

Počet podlaží:

4

Číslo podlaží:

4

Užitná plocha:

61

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) Miroslav Vodehnal Realitní kancelář (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

Národních mučedníků 1930/30

500 08 Hradec Králové

Kontaktní osoba:

Vodehnal Miroslav

Telefon:

+420608136975

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky