Prodej bytu 3+1, 97 m2 se dvěma lodžiemi, Hradec Králové - třída Edvarda Beneše.



Popis:

K prodeji nabízíme bezbariérový byt v osobním vlastnictví 3+1 o celkové ploše 97 m2 se dvěma lodžiemi, který se nachází v 1. patře panelového domu se dvěma výtahy v ul. třída Edvarda Beneše v Hradci Králové poblíž Fakultní nemocnice.

Dispozice: kuchyň, 3x pokoj, komora, koupelna, WC, předsíň, 2x lodžie, sklepní kóje. Jedná se o udržovaný byt v původním stavu s umakartovým bytovým jádrem. Prostorný byt nabízí tři velké, samostatné, neprůchozí pokoje s vybavením určené k pronajímání studentům. K jednomu z pokojů přiléhá praktická komora. Koupelna je s vanou, renovovaná keramickými obklady, stejně tak i toaleta, která je samostatně. Velká prostorná předsíň s úložnými skříněmi s možností úprav a případného rozšíření bytového jádra dle vlastního vkusu a potřeb. Nové interiérové dveře včetně obložek, podlaha PVC a koberce. K bytu patří v suterénu domu umístěná sklepní kóje a k využití je společná kolárna. Na patře vedle bytu je k dispozici společná komora k úschově kol, kočárků atp. Vytápění centrální dálkové (Opatovice).

Kompletní občanská vybavenost v místě, parkování před domem bez poplatků, v těsné blízkosti je FN HK, poliklinika III. , MHD, obchody, služby atd. a v docházkové vzdálenosti OC Futurum. Dům je obklopen zelení, orientace na JV-SZ.

Byt je možné okamžitě využívat ať pro vlastní bydlení nebo jako investiční příležitost.
Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena nejnižší možná třída G. Nemovitost je bez právních vad okamžitě k prodeji.

Typ nabídky:

prodej

Okres:

Hradec Králové

Adresa:

Hradec Králové

Cena:

5 590 000,- Kč

Značka:

1185

Rozšířené informace

Druh stavby:

panelová

Stav stavby:

velmi dobrý

Vlastnicví:

osobní

Umístění objektu:

sídliště

Druh bytu:

3+1

Počet podlaží:

11

Číslo podlaží:

2

Užitná plocha:

89

Inženýrské sítě:

vodovod

kanalizace

plyn

elektřina

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) Miroslav Vodehnal Realitní kancelář (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

Národních mučedníků 1930/30

500 08 Hradec Králové

Kontaktní osoba:

Vodehnal Miroslav

Telefon:

+420608136975

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky