Prodej bytu 2+kk, Červená Voda, okres Ústí nad Orlicí, Orlické hory



Popis:

Nabízíme prodej podkrovního bytu (aparmánu) 2+kk s balkónem v bytovém domě Červená Voda, Mlýnický Dvůr. Byt s plochou 45 m2 je orientovaný na severozápad a je ve 2. NP zděného domu. Dispozice: chodba, obývací pokoj s kuchyní, ložnice, koupelna (sprchový kout a WC). Byt je vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (myčka nádobí, mikrovlnná a horkovzdušná trouba, varná deska, lednice s mrazákem). V obývacím pokoj je jídelní stůl, konferenční stolek, sedací souprava. Ložnice má manželskou a jednolůžkovou postel, šatní skříň. V domě, který je cca 150 m od sjezdovky Buková hora, můžete využít společnou lyžárnu s uzamykatelnými vyhřívanými boxy na lyže. K bytu náleží venkovní parkovací stání. Obec Mlýnický Dvůr se nachází v krásném prostředí Orlických hor, skiresortu Buková hora. Horský resort Buková hora spojují 4 sjezdové tratě, které vedou na Bukovou horu z moderního areálu Červené Vody a z tradičního střediska Čenkovice. Jsou zde nejdelší sjezdové tratě Orlických hor, vybavené čtyřsedačkovou vyhřívanou lanovkou, rozsáhlý mini bikepark Bukovka pro letní období, půjčovny elektrokol, horských koloběžek, dětská hřiště, veřejná ohniště, spousta dalšího sportovního a rekreačního využití. V dojezdové lokalitě se nachází Dolní Morava, rozhledna Suchý Vrch. . Nabídku úvěru Vám zpracuje náš úvěrový specialista podle Vašich požadavků. Bližší informace Vám rádi sdělíme v realitní kanceláři.

Typ nabídky:

prodej

Okres:

Ústí nad Orlicí

Adresa:

Červená Voda

Cena:

4 950 000,- Kč

Poznámky k ceně:

včetně právních služeb a provize RK

Celková plocha:

45 m2

Příznaky:

Exkluzivní nabídka

Značka:

N03081

Rozšířené informace

Vybavení:

částečně zařízený

Druh stavby:

cihlová

Stav stavby:

velmi dobrý

Vlastnicví:

osobní

Druh bytu:

2+kk

Počet podlaží:

2

Číslo podlaží:

2

Podlahová plocha:

45

Balkón:

ano

Inženýrské sítě:

plyn

topení centrální - plyn

PENB:

B velmi úsporná

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) Fortunae (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

Eliščino nábřeží 842

500 03 Hradec Králové

Kontaktní osoba:

Jakub Janiš

Mobil:

+420 774 289 077

Telefon:

+420 495 516 162

Fax:

+420 495 516 163

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky