Prodej bytu 2+1, 56 m2 s balkónem, Hradec Králové – ul. Veverkova.



Popis:

K prodeji nabízíme slunný byt osobním vlastnictví 2+1 o celkové ploše 56 m2 s balkónem 3 m2, který se nachází ve 2. NP čtyřpodlažního zděného domu bez výtahu v klidné části Hradce Králové na Pražském Předměstí v ul. Veverkova.
Dispozice: kuchyň, 2x pokoj, předsíň, koupelna, WC, balkón, sklep. Jedná se o tiché a klidné bydlení s výhledem na město. Byt je v udržovaném původním stavu, pokoje jsou neprůchozí, okna jsou plastová, zaveden plyn (vaření), vytápění je centrální (Opatovice). Koupelna je s vanou, toaleta je samostatně. V předsíni jsou vestavěné skříně na míru. V pokojích jsou parkety, jinak PVC. K bytu náleží sklep cca 3 m2, v domě k využití 2x kolárna a sušárna.
Dům je umístěn v klidné lokalitě s vynikající dostupností do centra, okolo domu jsou travnaté plochy a zeleň. Z bočních stran je dům zateplen.
Kompletní občanská vybavenost v místě, včetně školy, školky, zdravotnických zařízení, supermarketu a celé sítě obchodů a služeb. Výborná dopravní dostupnost, MHD, vlak, autobus i rychlý přístup k dálnici.
Nemovitost je bez právních vad, okamžitě k prodeji.

Typ nabídky:

prodej

Okres:

Hradec Králové

Adresa:

Hradec Králové

Cena:

4 100 000,- Kč

Značka:

1209

Rozšířené informace

Druh stavby:

cihlová

Stav stavby:

velmi dobrý

Vlastnicví:

osobní

Umístění objektu:

klidná část obce

Druh bytu:

2+1

Počet podlaží:

4

Číslo podlaží:

2

Užitná plocha:

56

Inženýrské sítě:

vodovod

kanalizace

plyn

elektřina

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) Miroslav Vodehnal Realitní kancelář (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

Národních mučedníků 1930/30

500 08 Hradec Králové

Kontaktní osoba:

Vodehnal Miroslav

Telefon:

+420608136975

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky