dlouhodobý nájem pěkného 3+1 s lodžií v Hradci Králové Pražské Předměstí (rezervace)



Popis:


 V exkluzívním zastoupení majitele nabízíme dlouhodobý nájem pěkného prostorného bytu 3+1 s lodžií, komorou a sklepem v klidné lokalitě Hradce Králové blízko Fakultní nemocnice , v Hrubínově ulici. Má dispozici tři pokoje, prostorná kuchyně, předsíň, komora( 2,5 metru2) v bytě, zasklenná lodžie se žaluziemi a sklepní kóje(2,3 metru2) v suterénu domu. Byt prošel úpravami koupelny, podlah, oken a je v něm nová kuchyňská linka s kombinovaným sporákem (plyn+el. ), v koupelně pračka, je možné i ponechat ledničku s mrazničkou. Byt je situován do 1. patra nízkopodlažního zatepleného domu oklopeného zelení, nezpoplatněné parkování u domu. Průkaz energetické náročnosti budovy je ve stupni C. Velmi žádaná lokalita města s dobrou docházkovou vzdáleností do centra, s dobrou dostupností všech služeb. Nájemné 17. 500,- plus zálohově energie 3. 700,-Kč, majitel požaduje složení jistiny-vratné kauce ve výši 20. 000,- , RK zprostředkování jednorázově 13. 000,-Kč+DPH. Byt je čistě vymalovaný a je ihned k dispozici. Klíče máme. Pro termín nezávazné prohlídky kontaktujte výhradně telefonicky makléře : Pavel Staněk telefon 777192016.

Typ nabídky:

pronájem

Okres:

Hradec Králové

Adresa:

Hradec Králové - Pražské Předměstí

Cena:

17 500,- Kč

Poznámky k ceně:

+ energie a poplatky v textu

Příznaky:

Exkluzivní nabídka

Nabídka je rezervována

Značka:

BH2832

Rozšířené informace

Druh stavby:

panelová

Stav stavby:

po rekonstrukci

Vlastnicví:

osobní

Druh bytu:

3+1

Počet podlaží:

4

Číslo podlaží:

2

Podlahová plocha:

86

Inženýrské sítě:

topení dálkové

PENB:

C úsporná

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) RK Bytyhradec (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

Wonkova 554

Hradec Králové

Kontaktní osoba:

Staněk Pavel

Telefon:

777 192 016

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky