Byt 3+KK s balkonem a lodžií, vyhledávaná lokalita



Popis:

Nabízíme Vám k pronájmu byt 3+1 v 6. podlaží panelového domu na Slezském Předměstí, ul. Třebechovická. Výměra bytu 66 m2. Byt působí příjemným a vzdušným dojmem. Disp. předsíň s vestavěnou skříní, kuchyň vybavená elektrickým sporákem, obývací pokoj se vstupem na lodžii, 2 samostatné pokoje, koupelna s vanou a přípojkou na pračku, samostatné WC, zasklená lodžie (přístupná z kuchyně). K bytu náleží sklep. Možnost využití kolárny. Nájemné 14. 000 Kč + záloha na služby (voda, teplo, osvětlení, výtah) 3. 000 Kč. Elektřinu si nájemce přehlásí na sebe (cca 1. 000 Kč). Vratná kauce 17. 000 Kč. Poplatek za zprostředkování 14. 000 Kč. Veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti, výborná dostupnost do centra města. Byt i dům je nekuřácký, domácí mazlíčci nejsou vítáni. Určeno pro pracující pár nebo méně početnou rodinu. PENB nebyl dodán, proto uvádíme třídu G. Více informací u makléře zakázky.

Typ nabídky:

pronájem

Okres:

Hradec Králové

Adresa:

Hradec Králové

Cena:

14 000,- Kč/měsíc

Poznámky k ceně:

+ záloha na služby 3.000 Kč, viz. text inzerce

Značka:

3408

Rozšířené informace

Druh stavby:

panelová

Stav stavby:

velmi dobrý

Vlastnicví:

osobní

Umístění objektu:

sídliště

Druh bytu:

3+1

Počet podlaží:

10

Číslo podlaží:

6

Užitná plocha:

66

Inženýrské sítě:

vodovod

kanalizace

elektřina

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) PALACE REALITY (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

Čelakovského 503/14

500 02 Hradec Králové

Kontaktní osoba:

Králová Andrea

Telefon:

+420604705995

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky