Rezervace Byt 3+1 s lodžií v klidné části města, ul. Nerudova



Popis:

Rezervace! Exkluzivně Vám nabízíme zděný byt 3+1 s lodžií v klidné části města Třebechovice pod Orebem, ul. Nerudova. Celková výměra bytu 65,9 m2. Disp. předsíň s úložným prostorem, kuchyň, obývací pokoj se vstupem na lodžii, 2 ložnice, koupelna, samostatné WC, komora. K bytu náleží prostorná sklepní kóje. Vytápění a ohřev vody ústřední plynové. Byt je v původním stavu, vhodný k rekonstrukci dle představ nového majitele. Dům prošel revitalizací spočívající ve výměně vchodů vč. schránek, výměně plastových oken (byt má původní dřevěná okna), zateplení obvodového pláště a rekonstrukce lodžií. Výhodou je umístění bytu v nízkopodlažním bytovém domě, výborně fungující správa domu a bezproblémové parkování. Celý bytový dům i okolí domu je v udržovaném stavu.
Vlastnictví osobní, bez jakýchkoli právních vad. Cena 3. 250. 000 Kč včetně služeb a provize RK. Nízké měsíční náklady.

Ideální bydlení pro mladou rodinu v klidném prostředí s výbornou občanskou vybaveností a dostupností. S financováním Vám rádi pomůžeme. Doporučujeme prohlídku, klíče máme k dispozici! Více informací u makléře zakázky. Penb: třída C - úsporná.

Typ nabídky:

prodej

Okres:

Hradec Králové

Adresa:

Třebechovice pod Orebem

Cena:

3 250 000,- Kč

Poznámky k ceně:

Cena včetně právních služeb a provize RK

Značka:

3399

Rozšířené informace

Druh stavby:

cihlová

Stav stavby:

před rekonstrukcí

Vlastnicví:

osobní

Umístění objektu:

klidná část obce

Druh bytu:

3+1

Počet podlaží:

4

Číslo podlaží:

2

Užitná plocha:

66

Inženýrské sítě:

vodovod

kanalizace

elektřina

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) PALACE REALITY (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

Čelakovského 503/14

500 02 Hradec Králové

Kontaktní osoba:

Králová Andrea

Telefon:

+420604705995

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky