Byt 2+KK po rekonstrukci, vyhledávaná lokalita



Popis:

Nabízíme Vám k prodeji velice hezký byt o dispozici 2+KK v bytovém domě ve vyhledávané lokalitě, třída Edvarda Beneše. Celková plocha 47 m2. V bytě proběhla prakticky řešená rekonstrukce, spočívající ve vyzdění bytového jádra vč. nových přípojek pro spotřebiče, výměně kuchyňské linky, částečné elektroinstalace a dalších úprav. Byt působí velmi příjemně a vzdušně. Disp. předsíň, obytná místnost s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC, komora. K užívání je lodžie v mezipatře. K bytu náleží sklep. Orientace bytu na jihozápad. Topení a ohřev vody ústřední dálkové. Jedná se byt s velmi výhodným umístěním a nízkými náklady (FO 711 Kč měsíčně), a proto je vhodný i jako investice. Dům prošel částečnou revitalizací. Bezplatné parkování před domem. Cena 3. 795. 000 Kč vč. právních služeb a provize RK. Vlastnictví osobní, bez jakýchkoli právních vad. Prohlídka možná po předchozí telefonické dohodě. PENB nebyl dodán, proto uvádíme třídu G.

Typ nabídky:

prodej

Okres:

Hradec Králové

Adresa:

Hradec Králové

Cena:

3 795 000,- Kč

Poznámky k ceně:

včetně právních služeb a provize RK

Značka:

3420

Rozšířené informace

Druh stavby:

panelová

Stav stavby:

po rekonstrukci

Vlastnicví:

osobní

Umístění objektu:

sídliště

Druh bytu:

2+kk

Počet podlaží:

10

Číslo podlaží:

10

Užitná plocha:

46

Inženýrské sítě:

vodovod

kanalizace

elektřina

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) PALACE REALITY (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

Čelakovského 503/14

500 02 Hradec Králové

Kontaktní osoba:

Králová Andrea

Telefon:

+420604705995

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky