Pozemek ke stavbě domu v obci V. Malahov části Jivjany



Popis:

Dovolujeme si Vám nabídnout stavební pozemek v malé malebné vesnici Jivjany, která je částí obce Velký Malahov, okr. Domažlice. Nachází se 2km na severovýchod od Velkého Malahova, 14 km severně od Horšovského Týna, 20 km severně od Domažlic a 15 km od Stříbra. Pozemek je obdélníkového tvaru s šířkou 26 m a cca 58 m. IS: elektřina, v obci není obecní vodovod. V obci je Keltský skanzen, Jivjanský a Červený rybník. Vyhledávaná rekreační oblast. Plocha pozemku: 1504 m2.

Typ nabídky:

prodej

Okres:

Domažlice

Adresa:

Velký Malahov

Cena:

650,- Kč/m2

Poznámky k ceně:

zlevněno

Značka:

66PZ04403

Rozšířené informace

Druh pozemku:

pro bydlení

Inženýrské sítě:

elektřina

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) Evropa realitní kancelář (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

Letců 1005/4

500 02 Hradec Králové

Kontaktní osoba:

Krejcarová Jana

Mobil:

602 618 405

Telefon:

495 213 915

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky