Pronájem kanceláře 19 m2 v centru Hradce Králové



Popis:

Nabízíme pronájem kanceláře o velikosti 19 m2 ve 2. NP v administrativní budově Office u Koruny na Gočárově třídě u OC Aupark. Jedná se o hezké a reprezentativní prostory. Výhodou jsou i velká okna pro dostatek přírodního světla. Společné zázemí s kuchyňkou a WC na každém patře. Administrativní budova má kamerový systém a každý nájemce obdrží vlastní kartu pro neomezený přístup do budovy. Návštěvy i vy můžete pohodlně parkovat v parkovacím domě Aupark, který navazuje na administrativní budovu. Nový nájemník jistě ocení i polohu v centru města, kde se poblíž nachází hlavní vlakové a autobusové nádraží, úřady, restaurace i obchody. Kancelářské prostory jsou volné ihned. Cena 100,-Kč/m2/měsíc bez DPH + celkové služby 3. 264,-Kč bez DPH. Internet si nájemník platí sám. Vratná kauce 12. 400,-Kč. Odměnu RK neplatíte.
Budeme se těšit na Váš zájem a věříme, že si prostory najdou brzy nového nájemníka. Prohlídky po domluvě samozřejmostí. S pozdravem Milan Polívka.

Typ nabídky:

pronájem

Okres:

Hradec Králové

Adresa:

Hradec Králové

Cena:

100,- Kč/m2/měsíc

Značka:

66PO04556

Rozšířené informace

Celková plocha:

19

Inženýrské sítě:

veřejný vodovod

kanalizace

220 V

topení dálkové

Více informací

Získat více informací o této nabídce

Pro získání více informací prosím vyplňte Vaše údaje do následujícího formuláře a odešlete jej. Informace z formuláře budou ihned zaslány inzerentovi, který inzerát vložil.

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Text:

Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu s nemovitostí) Evropa realitní kancelář (IČ ) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu hradeckralove.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Všechna pole jsou povinná

Kontakt

Název:
Adresa:

Letců 1005/4

500 02 Hradec Králové

Mobil:

+420 602 151 887

Telefon:

+420 495 214 574

Email:
URL:
 

při kontaktu s realitkou uvádějte jako zdroj

reality.hradeckralove.cz

« Zpět do nabídky